طرز تهیه شیرپلوی تبریزی؛ یک پلوی خوشمزه ایرانی
به گزارش مجله بای بلاگ، امروز قصد داریم دستور تهیه شیرپلوی تبریزی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
سه پیمانه و نیم برنج
200 گرم کره
چهار پیمانه شیر
یک قاشق چایخوری زعفران
یک قاشق چایخوری نمک
یک پیمانه کشمش پلویی
نصف قاشق چایخوری دارچین
500 گرم فیله مرغ
یک پیمانه پیاز داغ
یک پیمانه خلال پسته
دو پیمانه آب
1/3 پیمانه گلاب
آب پیاز
روش تهیه:
1. برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس کنید و کنار بگذارید. فیله های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه دار کنید. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه بریزید تا بجوشد.
2. آب برنج را خالی کنید و آن را داخل شیر بریزید. نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه کنید. نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را بریزید و بگذارید بماند تا شیر کاملا جذب برنج گردد. 35 دقیقه دم کنی بگذارید. تا بپزد.
3. کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ کنید. فیله های مرغ مزه دار شده را سرخ کنید و بعد در کره تفت دهید.
4. برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر بریزید و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج بریزید و تزیین کنید. فیله های مرغ را نیز روی برنج قرار دهید.
منبع: گردشبانتور فرانسه: تور فرانسه ارزان | تور فرانسه قیمت، تور پاریس، تور پاییز را همراه ما تجربه کنید.
تور ارمنستان: تور ارمنستان ارزان قیمت، تور لحظه آخری ایروان را از ما بخواهید.
تور پاریس: تور پاریس: دیدار از زیباترین شهر اروپا و کشور فرانسه