طرز تهیه شیرپلوی تبریزی؛ یک پلوی خوشمزه ایرانی

به گزارش وبلاگ عطر آلین، امروز قصد داریم دستور تهیه شیرپلوی تبریزی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه شیرپلوی تبریزی؛ یک پلوی خوشمزه ایرانی

مواد لازم:

سه پیمانه و نیم برنج

200 گرم کره

چهار پیمانه شیر

یک قاشق چایخوری زعفران

یک قاشق چایخوری نمک

یک پیمانه کشمش پلویی

نصف قاشق چایخوری دارچین

500 گرم فیله مرغ

یک پیمانه پیاز داغ

یک پیمانه خلال پسته

دو پیمانه آب

1/3 پیمانه گلاب

آب پیاز

روش تهیه:

1. برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس کنید و کنار بگذارید. فیله های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه دار کنید. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه بریزید تا بجوشد.

2. آب برنج را خالی کنید و آن را داخل شیر بریزید. نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه کنید. نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را بریزید و بگذارید بماند تا شیر کاملا جذب برنج گردد. 35 دقیقه دم کنی بگذارید. تا بپزد.

3. کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ کنید. فیله های مرغ مزه دار شده را سرخ کنید و بعد در کره تفت دهید.

4. برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر بریزید و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج بریزید و تزیین کنید. فیله های مرغ را نیز روی برنج قرار دهید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه شیرپلوی تبریزی؛ یک پلوی خوشمزه ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرپلوی تبریزی؛ یک پلوی خوشمزه ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید